Radno vreme - Ponedeljak - Četvrtak 11:00 - 23:00, Petak - Nedelja 11:00 - 01:00

O Restoranu "Hajduk"

Malo više o nama

O nama

Restoran Hajduk je 02 Avgusta 2007. godine počeo sa radom kao porodični restoran na Zvezdari. Restoran je osnovao Dejan Milićević, veliki gurman i zaljubljenik u nacionalnu i internacionalnu kuhinju koji je svoju ljubav prema dobroj hrani želeo da podeli sa drugima.

Ono što restoran Hajduk izdvaja od drugih restorana jeste porodična atmosfera, ljubazno osoblje i utisak da ste došli kod najboljeg prijatelja na nedeljni ručak.

Osnovna karakteristika restorana je da se svakoj Vašoj želji izađe u susret kako bi ste se osećali što prijatnije i udobnije. Sva hrana se priprema od pažljivo izabranih i najkvalitetnijih namirnica, kuva se domaći paradajz za pice i paste, prave se domaći hlebovi, sosovi za paste i mesa, dresinzi za salate, kolači. Sveža riba i meso obrađuju se i mariniraju u samom restoranu.

Atmosfera u restoranu i letnjoj bašti je opuštena, a pri tom intimna sa nenametljivom uslugom a sve sa ciljem da se gosti osećali maksimalno opušteno i prijatno.

Restoran Hajduk je svojim kvalitetom postao jedno od kultnih mesta u Beogradu. Veoma popularan i posećen, odoleva izazovima današnjice i osim što zadržava stare, konstantno privlači nove goste. U naš restoran svraćaju poslovni partneri, zaljubljeni, porodice sa decom, slučajni prolaznici, poznate ličnosti, od kojih ćete neke možda i sresti u samom restoranu, a neke ćete videti upisane u knjigu utisaka.

Proverite zašto nam se naši gosti uvek vraćaju.

Dobro došli u Hajduk!


Organizacija svih vrsta proslava i dostava hrane

Restoran Hajduk Vam nudi usluge organizacije porodičnih slavlja za do 100 osoba, kao i usluge dostave hrane na kućnu adresu, kako privatnim, tako i fizičkim licima, na teritoriji Beograda.

Vreme dostave hrane je u proseku 2h od trenutka poručivanja. Neophodan je dogovor unapred, jer je nama u interesu da Vama stigne topla i sveža hrana u dogovoreno vreme.


Ketering

U mogućnosti smo da Vam ponudimo profesionalne usluge keteringa za sve vrste proslava. Ketering za dečije rođendane, ketering za poslovne proslave, ketering za koktele, ketering za posne i mrsne slave, ketering za svadbe i sve drugo što Vama padne na pamet. Ketering vršimo na teritoriji grada Beograda.

Ketering usluge podrazumevaju dostavu hrane, serviranje, obezbeđivanje kompletnog stonog inventara i druge profesionalne ketering opreme za posluženje hrane i pića. Po potrebi obezbeđujemo i uniformisano profesionalno osoblje za služenje, serviranje, prezentaciju hrane i ostalo.

Osnovna karakteriska restorana je da se svakoj Vašoj želji izađe u susret kako bi ste se osećali što prijatnije i udobnije. Sva hrana se priprema od pažljivo izabranih i najkvalitetnijih namirnica, kuva se domaći paradajz za pice i paste, prave se domaći hlebovi, sosovi za paste i mesa, dresinzi za salate, kolači. Sveža riba i meso obrađuju se i mariniraju u samom restoranu.

Za sve prilike nudimo vam predloge menija, a za svaki dogovor obavezno kontaktirajte osoblje restorana, putem e-maila ili telefona, koje će ljubazno izaći u susret svim vašim željama.

demo